U sportskoj dvorani Žatika u utorak, 12. travnja, održana je svečanost Dan porečkog sporta na kojoj su dodijeljenje nagrade najboljima za 2021.

Naši rukometaši primili su nagradu za najbolju momčad Grada Poreča-Parenzo, a nagradu je preuzeo trener Ilija Lovrinović u prisutnosti prve momčadi.

Uz igrače koji ove sezone čine RK Poreč, Vedran Mataija, Matija Rađaković, Tomislav Bošnjak, Antonio Ljubić, Tim Thoss, David Vladić, Erik Krbavčić, Mirko Petrov, Karlo Moslavac, Lucijan Krajcar, Arman Ikanović, Luka Radunović. Alan Muranović, Martin Sebastiano Boka, Luka Vučić, Sandi Đukanović, Luka Malinarich, Lean Plovanić, Dino Gavran, Toni Vinković, Kristijan Popović i Mateo Čipraka, ova nagrada pripala je i igračima koji su napustili Poreč prošle sezone, a to su: Filip Perić, Luka Moslavac, Ivan Vekić, Filip Glavaš, Antonio Pribanić, Leonard Nikić (ozljeda) i Matej Medved (kraj karijere).

Foto: Manuel Paljuh

Nagrada je potvrda dobre igre, volje, truda i ljubavi prema sportu, a sve to bilo je okurenjno osvajanjem trećeg mjesta u Hrvatskoj u sezoni 2020/2021, odmah iza PPD Zagreba i Nexea, što je klubu donijelo i nastup u EHF Europskoj ligi.

Također, nagradu za perspekivnog sportaša dobio je i Luka Malinarich, član RK Poreča i hrvatske kadetske rukometne reprezentacije.

Čestitke svima!

Ostali dobitnici nagrada:
Najbolja sportašica Grada Poreča-Parenzo za 2021. godinu
NATAŠA RAVNIĆ, ŽENSKI KUGLAČKI KLUB ISTRA
Najbolji sportaš Grada Poreča-Parenzo za 2021. godinu.
BRUNO KRALJIĆ, BOĆARSKI KLUB ISTRA POREČ
Najbolja ekipa Grada Poreča -Parenzo za 2021. godinu
ŽENSKI KUGLAČKI KLUB ISTRA
Najbolji trener Grada Poreča za 2021. godinu
RUŽICA MOČIBOB, ŽENSKI KUGLAČKI KLUB ISTRA
Najperspektivniji sportaš Grada Poreča –Parenzo za 2021. godinu
NIKA FORNAŽAR, JEDRILIČARSKI KLUB HORIZONT
Najaktivniji sportski djelatnik:
MIRKO BANOVIĆ, KARATE KLUB FINIDA
Najaktivnija sportska udruga za 2021. godinu
NOGOMETNI KLUB “JADRAN POREČ”
Nagrada za životno djelo u području sporta

FRANKO KATUNAR I ZDENKO MARČINKO

Foto: Manuel Paljuh
Foto: Manuel Paljuh
Podijeli