Nakon što smo predstavili Matiju Cara kao pojačanje na desnom krilu, vrijeme je da objavimo i koja su dva igrača produžila svoje ugovore s Porečom.

Tomislav Bošnjak i Antonio Ljubić, na obostrano zadovoljstvo, produžili su svoju vjernost Poreču te će i u sljedećoj sezoni nositi porečki dres u borbi za nove uspjehe.

Bošnjak u Poreč je stigao na početku sezone 2021/22 iz susjednog Umaga. Iskusni srednji vanjski stigao je kao pojačanje i zamjena za ozlijeđenog Vedrana Mataiju, a odličnim igrama pomogao klubu ostvariti ciljeve.

‘’Došao sam prošle godine nekako pred početak priprema i morao sam preuzeti Vedranovu ulogu. To je jako teško pa i nemoguće igrati na taj način, ali se nadam da sam uspio donekle u tome. Također, nadam se da su bili zadovoljni trener, Uprava, suigrači, a prije svega navijači.’’

‘’Mislim da smo odigrali dobru sezonu. Ja sam jako, jako zadovoljan i sretan u Poreču jer je sve skupa zdrava sredina, fenomenalna za razvoj mladih igrača, a mi malo stariji smo tu da im pomognemo da stasaju. S Upravom kluba sam se dogovorio doslovno u jednu minutu i potpisao produženje na još godinu dana. Još kad nam se pridruži Vedran bit ćemo još i jači i ne sumnjam u još jednu odličnu sezonu, nadam se i bolju od ove koja je nedavno završila’’, zaključio je Bošnjak.

Kružni napadač Ljubić iz Gore je stigao na polusezoni 2020/2021 i pokazao se kao pravi pogodak.

‘’Jako sam zadovoljan sa svime u klubu i sigurno mogu reći da je ovo odlična sredina za mene kao čovjeka i što je još važnije, kao igrača. U ovih godinu i pol dana koliko sam u Poreču osvojili smo medalju za treće mjesto koja je okrunila 2020/2021 sezonu. Za ovu godinu postavili smo cilj da idemo na završnicu Kupa Hrvatske i u tome smo uspjeli. Mislim da je to dovoljan primjer o kakvoj se ekipi i zajednici radi u Poreču.’’

‘’Uprava Poreča prepoznala je moje zalaganje i trud i ponudili su mi novi ugovor koji sam prihvatio i moram reći da sam im jako zahvalan na tome U sljedećoj sezoni nadam se još boljim uspjesima’’, nadodao je Ljubić.

Podijeli