Momčad iz Poreča ove srijede, 3. lipnja, u svojoj dvorani Veli Jože dočekuje Varaždin. Utakmica je na rasporedu u 19 sati, a prijenos je na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

Rukometaši Varaždina 1930 u Ligu za prvaka ušli su s prvog mjesta Premijer lige, ali uz poneke promjene u sastavu u Ligi za prvaka nisu toliko uspješni. U pet utakmica nemaju niti jednu pobjedu, ali najbliže su tome bili, pomalo iznenađujuće, protiv Nexea od kojeg su poraženi s tek 27:28.

Varaždinski Dabrovi ove su sezone nad Porečom slavili jednom i to na domaćem terenu, a Poreč je bodove uzeo i kod kuće i jednom u gostima.

Nakon slavlja igrača Ilije Lovrinovića nad Dubravom i Sesvetama u gostima jasno je da su želje Poreča da nova dva boda u šestom kolu Lige za prvaka ostanu u Poreču. Novi bodovi bili bi veliki iskorak prema trećem mjestu na kraju sezone koje osigurava nastup u Europi.

Utakmicu je najavio porečki kružni napadač Antonio Ljubić.

 ‘‘Dolazi nam Varaždin. Kod njih smo u prvom krugu osvojili dva važna boda. Sada nam dolaze u goste i nadam se da ćemo pobijediti te da neće biti nekih iznenađenja. Dva boda bi nam puno značila za ostvarenje našeg cilja za kraj sezone, a to je treće mjesto Vjerujem da će biti čvrsta i dobra utakmica, ali ako ponovimo zadnja dobra izdanja ne bi trebali imati prevelikih problema.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RK Poreč (@rkporec)

Podijeli