U rukometni klub Poreč dolazi i četvrto pojačanje ovog ljeta. Na poziciju lijevog krila stiže hrvatski kadetski reprezentativac Marko Bajan.

Bajan nam stiže iz Valpovke s kojom je na nedavnoj U17 završnici Prvenstva Hrvatske zauzeo sedmo mjesto, a trenutno se s reprezentacijom priprema za Europsko prvenstvo u Crnoj Gori. Mladi talentirani Brođanin svojim dobrim igrama na lijevom krilu zapeo je za oko mnogima, često i bio pokretač momčadi, a od sljedeće godine imat će priliku učiti i napredovati uz Matiju Rađakovića.

Marko, dobro nam došao!

‘’Prvenstveno moram iskazati zadovoljstvo zbog dolaska u Poreč. Za Poreč sam se odlučio zato što je to klub s odličnim uvjetima za rad i razvoj igrača. Drago mi je što ću od ove sezone svlačionicu dijeliti s iskusnim igračima kao što su Matija Rađaković, Vedran Mataija i Tomislav Bošnjak. Također tu su i moji suigrači iz reprezentacije Luka Malinarich, Petar Krupić i Martin Sebastiano Boka. Nadam se da ćemo u sezoni koja dolazi ispuniti zadane ciljeve i boriti se za vrh Paket24 Premijer lige’’, rekao je Marko Bajan po potpisivanju ugovora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RK Poreč (@rkporec)

Podijeli