S četiri pobjede u šest utakmica Poreč je trenutno treća momčad Lige za prvaka, odmah iza PPD Zagreba i Nexea. Nakon samo dva dana čeka ih novi susret, a u sklopu sedmog kola gostuju kod Nexea. Utakmica je na rasporedu u petak, 4. lipnja, s početkom u 19 sati uz prijenos na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

Rukometaši Ilije Lovrinovića zaredali su tri pobjede te su redom slavili nad Dubravom, Sesvetama i Varaždinom 1930, a sada ih čeka uzvratni susret kod viceprvaka Hrvatske. Našički Nexe je kvalitetna momčad o kojoj ne treba puno pričati, ali se trenutno nalazi u lošem nizu.

Nakon poraza od PPD Zagreba, igrači Branka Tamšea upisali su iznenađujući poraz od Sesveta 31:35 u šestom kolu i pokazali da ipak nisu nedodirljivi koliko se smatralo tijekom ove sezone. 

Dva poraza za redom sigurno ne idu na ruku našičkim igračima, ali Porečki sastav ne uzima to kao prednost. Iako je Poreč u naletu, realno je očekivati da je Nexe na svojem terenu favorit. 

Utakmicu u Našicama najavio je vratar Ivan Vekić.

‘’Nemamo puno odmora, samo dva dana nakon Varaždina igramo u gostima protiv Nexea. Vidjeli smo da su Našice upisale dva poraza za redom, ali nama to ne znači puno. Znamo tko su oni, koliko su kvalitetna momčad te su sigurno favoriti. Mi ćemo dati sve od sebe kako bi im otežali posao, pokušat ćemo se držati što više u egalu kako ne bi utakmica završila kao ona u Poreču.  Ako se pruži prilika za neko novo iznenađenje pokušat ćemo ju iskoristiti. Mi svoj cilj znamo, imamo četiri pobjede u šest utakmica i mislim da smo na dobrom putu.’’

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RK Poreč (@rkporec)

Podijeli