Tijekom Final Foura SEHA-Gazprom lige u Zadru, održan je Plenum HRS-a u sklopu kojeg je održan i ždrijeb za ovogodišnju Paket24 Premijer ligu.

Kuglice su odlučile da u prvom kolu idemo na put na krajnji jug,  Dubrovnik, dok će nam prva domaća utakmica biti ona protiv Spačve iz Vinkovaca.

U Paket24 Premijer ligi, ždrijeb je bio poludirigiran, jer je zbog želje Planet sporta da u izravnim prijenosima ima što više susreta ove sezone, trebalo razdvojiti tri zagrebačka i tri kluba iz zapadnog dijela Hrvatske, da ne igraju isti dan i u isto vrijeme. Tako je tajnik HRS-a, Damir Poljak, najprije izvukao na poziciju broj 1. Sesvete, 6. Dubravu, 9. Goricu. Tim sustavom se dobilo na osnovu Bergerovih tablica na svi ne igraju istoga dana. Tri kluba iz zapadnog dijela su razvrstana na pozicije: 2. Zamet, 7. Poreč, 8. Umag. Kada su im još dodani na 3. mjestu Varaždin 1930, 4. Dubrovnik, 5. Spačva Vinkovci, te 10. Bjelovar.

Uz sve to, Hrvatski rukometni savez održao je radni sastanak s predstavnicima klubova 1. Hrvatske rukometne lige za žene i Paket24 Premijer lige i pri tome ih upoznao sa svim novostima koje je HRS  pripremao posljednjih mjeseci u doba korona krize, a koje bi trebale pomoći da se unaprijedi cijeli sustav rada, natjecanja i  međusobne komunikacije. Osim toga, predstavnici klubova detaljno su upoznati s novim sustavom online vođenja lige, o čemu je iscrpno govorioTomica Madjerčić, s marketinškim i medijskim priručnicima koji propisuju obveze klubova i HRS-a u provođenju natjecanja s ciljem popularizacije istih i podizanjem na višu razinu.

Podijeli