Mladi rukometaši Poreča ove su srijede u Karlovcu odigrali zaostalu utakmicu drugog kola 1. HRL-U 17. Igrači Matije Rađakovića na gostovanju su upisali poraz, četvrti u sezoni, ali su i dalje ostali na četvrtom mjestu tablice.

Uvod utakmice je obećavao, kao i ostatak prvog poluvremena. Igralo se gol za gol, a do prvog +2 vodstva stigao je Karlovac. No, to se nije dugo zadržalo jer je Poreč preko Martina Sebastiana Boke i Kristijana Popovića ubrzo poravnao na 6:6. Nastavilo se to sjajno izdanje pa su povezana i još dva uzastopna gola čime je Poreč poveo 8:6 te se ta minimalna razlika zadržala sve do poluvremena (9:8).

Prvih 15 minuta drugog dijela utakmice nastavila se igra iz prvog dijela, ali je ipak nešto efikasniji bio karlovački napad. Pravi preokret događa se u 37. minuti utakmice kada Karlovac stvara 3-0 seriju za 16:13 i time stvara prednost koju Poreč do kraja utakmice nije uspio sustići.

U redovima Poreča najefikasniji bio je Kristijan Popović s devet pogodaka, po dva su upisali Valentino Korpar i Martin Sebastiano Boka, dok su po jedan gol imali Teo Popović, Luka Malinarich i Petar Brkić.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RK Poreč (@rkporec)

Podijeli