Održana je svečanost dodjele nagrada Istarske županije za najbolje sportaše, klubove i djelatnike za 2021. godinu. Svečanost se održala u hotelu Diamant u Poreču, a prisustvovali su predsjednik Sportske zajednice Istarske županije Mladen Pavičević, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, istarski župan Boris Miletić te brojni istarski sportaši i sportski djelatnici.

Rukometni klub Poreč primio je nagradu za najuspješniju momčad Istarske županije, a naš Tomislav Bošnjak za najuspješnijeg sportaša s invaliditetom koji je osvojio zlato na Europskom prvenstvu gluhih i nagluhih.

Od ostalih laureata tu su najbolji seniorski sportaš Giovanni Cernogoraz (streljaštvo), najbolja sportašica Ria Vojković (kuglanje), najbolja ženska ekipa Ženski kuglački klub Istra Poreč, najuspješnija sportašica s invaliditetom, paraolimpijka Mikela Ristoski (atletika), najbolji trener Dario Kliba (jedriličarstvo), najbolji mlađi uzrasti: U11 momčad NK Istra 1961 i kadetkinje Stolnoteniskog kluba Pula te u njihovoj kategoriji najbolji pojedinci jedriličari Tea Peteh iz Uljanika i  Tedi Leonardelli iz Jedriličarskog kluba Vega.

Dodijeljene su i nagrade za životno djelo koje su primili Ivetta Volčić iz Rovinja i Boris Breščić iz Pule te nagrade za 75 i 100 godina djelovanja Boksačkom klubu Pula odnosno Nogometnom klubu Medulin.

Čestitke našim dečkima, ali i svim ostalim dobitnicima na nagradama!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli RK Poreč (@rkporec)

Podijeli