Rukometaši Poreča prvenstvenu sezonu završili su remijem s Varaždinom i osvojenim šestim mjestom u Ligi za prvaka. Pred igračima Ilije Lovrinovića ostao je još jedan posljednji ovosezonski zadatak, a to je nastup na završnici Kupa Hrvatske u sklopu Festivala rukometa.

Poreč se plasirao na završnicu Kupa Hrvatske prvi put nakon 2013. i kao domaćin imat će težak zadatak u polufinalu. Ždrijebom je odlučeno kako će Poreč put do finala tražiti protiv aktualnog osvajača PPD Zagreba.

Utakmica polufinala na rasporedu je u petak, 13. svibnja, s početkom u 19 sati, a ulaz u Žatiku je slobodan. Bit će to peti ovosezonski susret ova dva kluba, a vas pozivamo da dođete u Žatiku uživati u rukometu i pozdravite naše dečke iza kojih je još jedna odlična sezona.

”Na samom završetku sezone nas čeka polufinale kupa protiv PPD Zagreba. O protivnicima ne treba trošiti riječi, a nama je ovo šlag na tortu jedne uspješne sezone i nadamo se pružiti dobru partiju pred, nadam se, ispunjenom Žatikom. Ovim putem pozivam sve ljubitelje rukometa, naše Porečane i Porečanke da nas dođu podržati u što većem broju”, najavio je utakmicu vratar David Vladić.

Poreč i PPD Zagreb do sada su u Kupu Hrvatske igrali i dva međusobna finala. U Splitu 2011. godine Zagreb je slavio s 37:19, a u Novigradu 2013. godine 27:23.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RK Poreč (@rkporec)

Podijeli