Započele su pripreme za novu sezonu, a u Žatici je novi trener Ilija Lovirnović okupio već poznate igrače, ali i poneka nova lica.

Kao pojačanje stigao je novi vratarski tandem. Među vratnicama ove ćemo sezone gledati par Vekić-Krbavčić. Ivan Vekić svoje je iskustvo kalio u Metkoviću, Medveščaku, PPD Zagrebu, Gorici i ’98 reprezentaciji. Iz Buzeta je, ponovno, stigao Erik Krbavčić, koji također iza sebe ima dane u ’98 reprezentaciji. Na poziciji kružnog napadača gledat ćemo Antonija Pribanića koji će s velikim međunarodnim iskustvom, pogotovo onim iz Lige prvaka, biti od velike pomoći klubu, dok je iz splitske Akademije Balić-Metličić na crtu stigao Bruno Ugrin. Na poziciju desnog vanjskog iz Pule došao je Arman Ikanović.

Iskusnoj, dobro posloženoj momčadi priključili su se i mlađi igrači kluba pa roster za novu sezonu (za sada) izgleda ovako: lijeva krila Matija Rađaković, Matej Medved, Vedran Mišić, Luka Radunović i Lean Plovanić, lijevi vanjski Luka Moslavac, Mirko Petrov, Leonard Nikić i Toni Vinković, kružni napadači Antonio Pribanić, Bruno Ugrin, Mateo Čipraka i Luka Malinarich, srednji vanjski Vedran Mataija, Arian Lugar Alan Muranović, desni vanjski Tim Thoss i Arman Ikanović, desno krilo Filip Perić i vratari Ivan Vekić i Erik Krbavčić.

 

Podijeli